tirsdag den 19. februar 2013

Ravioli


Pastadej

3 æg
1 spsk økologisk olivenolie
1 spsk vand
100g durum mel
200g  hvedemel tipo 00
Salt
1 brev blæksprutte blæk

Fyld
Finthakket jomfruhummerhale,blandet med rasp,citronskal og flødeost.



Rul dejen ud og skær de runde raviolier med en udstykker. Kom fyldet på den ene, og pensel kanterne med vand og luk til med den anden. Kog raviolierne i rigeligt vand. De er færdige når de stigertil overfladen.

torsdag den 7. februar 2013

Chøøsecake med brombærsirup




Bund

120g mel
1 tsk bagepulver
75 g smør
60g sukker
1  æg
2 spsk  koldt vand
Sigt mel og bagepulver i en skål.Smuldr smørret i,tilsæt sukker og saml med vand og æg.
Pres dejen flad i bunden af en springform.

Kagefyld


4 æg
220g sukker
450 g flødeost
40g mel
3dl piskefløde
lidt appelsin eller citron likør
flormelis til pynt
Rør æg og sukker luftigt.Rør flødeosten i og tilsæt likøren.Vend melet i og rør til sidst piskefløden i og hæld blandingen i springformen..

Bages  i 90 minnuter ved 150  grader .Sluk for varmen og lad kagen køle af mindst i 2 timer.