fredag den 24. februar 2012
Mini pavlova - Μινι παβλοβα
Til 12 små pavlova
2 æggehvider
½ tsk eddike
125 g rørsukker
Pisk æggehvider med eddike i 2 minutter.Tilsæt sukkeret lidt ad gangen.Pisk videre til sukkeret er oplyst og massen er tyk og blank.Kom massen i en sprøjtepose og tegn små cirkler med 3-4 cm i diameter.Bag bundene midt i ovnen ved 140 grader i ca. 1 time.Sluk for ovnen og lad bundene stå i til de er helt afkølede.
Pisk 200 g piskefløde stiv med 10 g sukker.Hæld 30 g blåbær i og pisk videre i 10 sekunder.
Smelt 50 g mørk chokolade i vandbad og hæld den smeltede chokolade på kagen.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar