tirsdag den 19. februar 2019
Kyllinge-frikasse’ med grøntsager
Du skal bruge:
2 stk Kyllingebryst
Salt,peberkorn,2 stk laurbærblade
1 kvist persille
1 porretop
1 gulerod
½ knoldselleri
Kom kyllingefileterne i en gryde med vand der dækker.
Kog op ved svag varme,skum urenhederne af,tilsæt salt,peber,laurbærblade,persille og selleri,porre og gulerod.Lad det simre til det er mørt.
til saucen skal du bruge
25g smør
½ dl hvedemel
1 øko citron
1 dl fløde
Rens imens til saucen 5 asparges
1 gulerod
½ spidskål
½ selleri knold
Si suppen i en ren gryde
Skær kyllingekødet, og læg til siden.
kog grøntsagernetil saucen sprøde i suppen
Smelt smør i en gryde og drys med mel.Rær godt sammen.
Lav en opbagt sauce ved at hælde suppen i en lille smule ad gangen.
Kog saucen under omrøring og smag til med salt og peber,citronsaft og citronskal.
Rund saucen med fløde.
Tilsæt kød,ærter,og grøntsager.
Server med kogte små kartofler
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar