søndag den 11. september 2011
Snegle i tomatsalsa ( Husk !!!!!!! ikke dræbersnegle ) Σαλιγκαρια με σαλτσα τοματας
Du skal bruge:
200 snegle med sneglehus(vinbjergsnegle) eller i dåse
1dl oliven olie
1 løg
1 fed hvidløg
1 lille chili
rosmarin og mynte
4-5 tomater(hakkede)
1 tsk sukker
1tsk tomat pure
salt,peber
Sådan gør du:
Kom sneglene i kogende vand med salt og kog dem i 15 min.Tag sneglene op fra vandet og stil dem til siden.
Sauter løg, hvidløg, mynte og rosmarin i olivenolie. Kom tomatpuré, de hakkede tomater, chili og sukker i og kog det hele i10 min. Hæld evt. lidt vand i gryden. Kom til sidst sneglene i og sluk for varmen.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Jeg har endnu tilgode at sætte tænderne i en snegl...
SvarSlet