Tilføj billedtekst |
Mørdej
150 g smør
225 g mel
1knsp salt
75 g flormelis
1 æggeblomme
Blend mel, sukker, salt og smør i blenderen til en grynet masse . Tilsæt æggeblomme og sml dejen . Stil i køleskabet 1 ½ time. Beklæd en tærteform med dej , prik og forbage i 10 min. ved 200 grader.
Vanillecreme
2 æggeblommer
2dl mælk
40g sukker
½tsk maizena
skal fra ½ økologisk citron
korn fra ½ vanilestang
Pisk blommer og sukker.Bland resten i og legere i svag varme til cremen bliver tyk. Dæk med film og afkøl.
Frugtgele
Varm 100 g ribs og blåbær i svag varme.Tilsæt 2 dl vand og 2dl udblødt gelatine plader.Afkøl og hæld på tærten.
Den er så fin !
SvarSlet