Du skal bruge: 3 butterdejsplader 200 g valnødder 3 dl sirup (kirsebærsirup) Til Cremen: 1 l mælk 800 g mørk chokolade 200 g smør 200 g sukker 140 g hvedemel 2 spsk. maizena 5 æggeblommer Til creme chantilly |
1 l piskefløde
100 g sukker
Sådan gør du:
1 .Smelt chokoladen i vandbad, tilsæt smør og rør det godt sammen. 2. Varm 800 ml mælk i en lille kasserolle.
3. Bland mel, sukker, maizena, æggeblommer og de sidste 200 ml kold mælk. Rør det sammen og kom blandingen i gryden med den varme mælk. Rør hele tiden indtil du får en glat creme.Tag den væk fra varmen og kom den smeltede chokolade i. Kom blandingen i en stor skål og stil den i køleskabet. Imellemtiden pisk 1 l fløde og de 100 g sukker sammen til en luftig flødeskum. Bland det med den kolde chokoladecreme og stil den i køleskabet igen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar