tirsdag den 29. august 2017
Torsk-bagna cauda-grillet artiskok og pibeløg
Bagna cauda:
4 løg
..................
250ml mælk
4 fed hvidløg
..................
250ml mælk
...................
100ml oliven olie
3-4 ansjoser
Halver og steg de 4 løg på panden med lidt oliven olie. Hak dem fint og blend dem til en fin creme.
Kom de 250 ml mælk og de 4 hvidløg i en lille kasserolle og kog i 5 min. Sluk for varmen og lad det hele blive på komfuret natten over.
Dagen efter,sigt mælken og kog hvidløgene med de angre 250 ml mælk igen.Stil til siden.
Varm ansjoserne ide 100 ml olivenolie.Tilsæt mælk og hvidløgs blandingen og de 4 blendede løg.
Pisk let til saucen er jævn.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar