fredag den 3. februar 2012

Krydret ricotta gnocchi med trompetsvampe - Νιοκι με τσουκνιδα και μανιταρια τρομπετες

 Til gnocchi

Du skal bruge:

50 g smeltet smør
200 g ricotta ost
200 g friske krydderurter(kan også laves med blancherede brandnælde toppe)
100 g mel og lidt ekstra til at vende gnocchierne i.
3-4 æggeblommer
150 g parmesanost
salt og peber
Friskrevet muskatnød

Sådan gør du:
Bland krydderurterne og det smeltede smør og stil det til siden. Tag en stor skål frem. Kom ricottaen i og del det med en gaffel. Kom først melet og derefter æggeblommerne i. Tilsæt parmesanost og muskatnød. Smag det hele til med salt og peber. Stil det til siden i mindst en time.
Form gnocchier med to skeer ligesom når man laver frikadeller. De skal alle have samme størrelse - ca. 2 cm i diameter. Vend gnocchierne i mel og kog dem som pasta.
Steg svampene i rigeligt smør og hæld dem og smørret over de færdigkogte gnocchier.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar