søndag den 8. marts 2015

Bedste choko-cheesecake - også til dem, der ikke kan lide ost


Bunden:
 
Bunden laves af 200g Digestive kiks - eller andre typer - 150g smeltet smør og 2spsk kakaopulver. Kør kiksene og kakaoen sammen i en blender, og hæld den smeltede smør deri. Pres massen i en kageform. Stil massen på køl. 




 
Cremen:
 
800g flødeost, 4 æg, 140g sukker tilsmagt med ægte vanilje, 180g smeltet chokolade samt 2spsk rom.
Pisk osten og sukkeret til det er luftigt, tilsæt æggene og vend forsigtigt den smeltede chokolade deri.
Fordel cremen på den afkølede bund og bag kagen i 40- 50 min. i en forvarmet ovn ved 150 grader.
Tip: kagen må gerne blævre i midten - stil den på køl til dagen efter.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar