søndag den 22. november 2015

Oksemørbrad-hokkaido-lilla basilicum-kalveglace



                                     
                               
                               KALVEGLACE
                                                                                                                                                                                                  2-3 kg kalveben
                              2-3 tsk tomat pure
                               olie
                               vand
                               salt
                               600 g blandet grønsager (selleri,pastinak,gulerod,løg,persille)
                               balsamico


Brun kalvebenene og tomat pure godt i ovn,tages ud og lægges i en stor gryde,dæk med vand og bring langsom i kog.Skum godt af. Tilsæt evt. svitsede grønsager og kog videre 3-4 timer ved svag varme.

Sigt ben og grønsager,svits endnu 500g grønsager i olie med lidt balsamico eller vin og lad det koge op inden det tilsættes fonden.Kog fonden ned til det halve.

Sigt endnu en gang og kog videre til det halve.Nu skulle den have en gele- agtig konsistens.





                                            



.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar