onsdag den 3. januar 2018

Dampede blå og knivmuslinger



               Du skal bruge:

                     1 kg blåmuslinger
                        500g knivmuslinger
             2 fed hvidløg
1 løg
             frisk ingefær
                frisk koriander
                     1 dåse kokosmælk
                         saft af 2 limefrugter
                                          2 spsk sesam- eller solsikkeolie
       1 gulerod


Vask muslingerne i koldt vand. Kassér muslinger, der ikke lukker sig, når du slår dem på køkkenbordet. 
Hak løg i små tern og hak hvidløg fint. Skær ingefær fint. Skær guleroden i mellemstore tern 
Steg løg, gulerod, hvidløg, ingefær i olie i en gryde. Hæld kokosmælken i og lad det koge ind i et par minutter. Smag saucen til med friskpresset lime og evt. lidt chili. Hæld muslingerne i gryden og varm dem igennem til de begynder at åbne sig. Pynt med frisk koriader og server straks.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar