tirsdag den 19. februar 2019

Kyllinge-frikasse’ med grøntsager



Du skal bruge:

2 stk Kyllingebryst
Salt,peberkorn,2 stk laurbærblade
1 kvist persille
1 porretop
1 gulerod
½ knoldselleri


Kom kyllingefileterne i en gryde med vand der dækker.
Kog op ved svag varme,skum urenhederne af,tilsæt salt,peber,laurbærblade,persille og selleri,porre og gulerod.Lad det simre til det er mørt.

til saucen skal du bruge
25g smør
½ dl hvedemel
1 øko citron
1 dl fløde


Rens imens  til saucen                                                                                                                                5 asparges
1 gulerod
½ spidskål
½ selleri knold

Si suppen i en ren gryde
Skær kyllingekødet, og læg til siden.
kog grøntsagernetil saucen  sprøde i suppen
Smelt smør i en gryde og drys med mel.Rær godt sammen.
Lav en opbagt sauce ved at hælde suppen i en lille smule ad gangen.
Kog saucen under omrøring og smag til med salt og peber,citronsaft og citronskal.
Rund saucen med fløde.
Tilsæt kød,ærter,og grøntsager.
Server med kogte små kartofler


Ingen kommentarer:

Send en kommentar