tirsdag den 4. januar 2022

Glaseret skank




Ingredienser    
400 gr Svinekød, nakke eller skank
30 g balsamicoeddike (Grantoftegaard)
3 teskefulde honning
10 g citron
Smør
3 kviste græsk bjergte eller salvie
1 medium rød peber
1 lille løg
Salt peber muskat timian rosmarin
Fremgangsmåde
Læg svinekødet sammen med teen i en dyb slip-let gryde eller gryde og salt det.
Lad den tage sin saft ud, indtil den hvidner godt.
Hak løg og peber.
Fjern kødet og svits løg og peber i en ren pande med smørret og læg derefter kødet uden trådene fra teen og drys med krydderier. Vi vender det ofte fra alle sider i 10 '.
Smag til hvis du vil med lidt citron skal .
Bland honning, balsamico og citron i en skål
Fordel derefter kødet med blandingen og snit det på oversiden. Stil den derefter i ovnen mved 200 grader i ca. 40' med lidt vand i gryden lige nok til ikke at tørre for meget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar