søndag den 14. august 2011

Hindbæris


 Hindbær flødeis                                                                                                                                                        Du skal bruge:
200 g hindbær
4 æggeblommer
8-10 spsk sukker
½ L piskefløde
Mos hindbærrene eller blend dem. Smag til med halvdelen af sukkeret.Pisk æggeblommer og resten af sukkeret sammen. Bland hindbærmosen i,pisk fløden stiv og vend den også i. Frys isen i en ismaskine eller rør jævnligt i isen de første par timer af frysetiden. Isen er tilpas frossen efter 4 til 5 timer.         


Hindbærsorbet
Du skal bruge:     

500 g hindbær
200 g sukker
1/2 l vand
1/2 citron


Kog en sukkerlage af vandet og sukkeret. Lad lagen køle af. Blend hindbærrene og citronerne til puré. Bland puréen i sukkerlagen. Pisk op i isen et par gange. Frys sorbeten i en ismaskine, eller rør i isen flere gange under ind­frysningen.

1 kommentar:

  1. Det ser godt nok meget lækkert ud !
    Tror en ismaskine må på ønskesedlen :-)

    SvarSlet