fredag den 30. september 2016

Kanin cacciatore.









Du skal bruge:

1 løg
2-3 fed hvidløg
2 skiver pancetta eller bacon
Frisk rosmarin
Olivenolie
Laurbærblade
2 porrer
Hokaido græsker(500g)
100g champignoner
Tomat pure
2-3dl rødvin
1 kanin(1000g)
Sorte oliven

Varm ovnen til 200 grader.Pil løget og skær det i blader.Rens og skyl porren og skær den i ringe.Pil hvidløget og skær det i skiver.Kom pancettaen,rosmarin,olivenolie og laurbær i en gryde og svits.Tilsæt derefter hvidløget,løg og porrer.Skær  græskarret i tern,rens svampene,og kom de i gryden.Tilsæt vinen og derefter tomat purreen og til sidst olivenerne. Brun kaninen godt på alle sider i en stegepande og kom kanin stykkerne i gryden.Rør rundt og bring retten i kog. Stil retten i ovnen og giveden 1time.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar