fredag den 24. august 2018

Stegt torsk med rødvins blomkål.





Ingredienser

Stegt  torsk

800 g torskefilet
1 citron
5 spsk hvedemel
salt
sort peber

Blomkål

1 kg blomkål
olivenolie
80 g hakkede oliven
200 g fåreost
500 ml rødvin
2 forårsløg, finthakket
salt
sort peber

Blomkål

Skær blomkålen i tynde skiver og læg dem i bunden af en kasserolle. Hæld olivenolie på, læg et lag med hakkede oliven, ost og forårsløg og gentag i flere lag indtil du har brugt det hele. Hæld rødvinen i, krydr med salt og peber og kog blomkålen sammen ved svag varme i 30 min.

Torsk
Paner torsken i hvedemel eller speltmel blandet med salt og peber. Steg fisken i olivenolie på begge sider - ca. 4 min. på hver side og læg dem derefter på køkkenrulle. Server straks med citron og hakket persille.














Ingen kommentarer:

Send en kommentar