Ingrendienser til Cannoli
150g mel
1spsk rørsukker
1 knsp natron
1/2 tsk stødt kanel
1 spsk kakao
30g smeltet smør
1 æg(blomme og hvide for sig)
50ml marsala vin eller portvin
Solsikke olie eller svinefedt til stegning
Ricotta fyld
500g ricotta ost (helst lavet af fåremælk)
200g flormelis
50g hakket mørk chokolade
50g hakket pistacienødder
50g kantiserede appelsiner, citroner, kirsebær og sukat.
1spsk flydende honning
Sådan gør du.
Bland alle ingrendienser til cannoli i en foodprocessor og lad dejen hvile i 1 time i køleskabet
Del dejen i portioner, rul den ud og form den rundt om cannoli-rørene.
Kom olien i en gryde og frituresteg cannolier i den varme olie.Vær forsigtig med stegetiden.Tag cannoli-rørerne op og afkøl.
Tag cannolierne ud af rørerne og fyld dem med ricotta cremen. Drys flormelis og hakkede nødder på som pynt og stil dem på køl.
500g ricotta ost (helst lavet af fåremælk)
200g flormelis
50g hakket mørk chokolade
50g hakket pistacienødder
50g kantiserede appelsiner, citroner, kirsebær og sukat.
1spsk flydende honning
Sådan gør du.
Bland alle ingrendienser til cannoli i en foodprocessor og lad dejen hvile i 1 time i køleskabet
Del dejen i portioner, rul den ud og form den rundt om cannoli-rørene.
Kom olien i en gryde og frituresteg cannolier i den varme olie.Vær forsigtig med stegetiden.Tag cannoli-rørerne op og afkøl.
Tag cannolierne ud af rørerne og fyld dem med ricotta cremen. Drys flormelis og hakkede nødder på som pynt og stil dem på køl.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar