fredag den 20. marts 2020

Suppe med palmekål og parmesan ost.


Du skal bruge: 2 løg, 5-6 friske og hakkede tomater eller fra en dåse, hvidløg, persille, gulerødder, palmekål, 2-3 små kartofler, 2-3 fed hvidløg,timian og basilicum, porre og evt 200g cannellini bønner.


Varm olivenolien i en stor gryde og steg langsomt gulerøder,løg og selleri, indtil de er bløde og mørke. Dette vil tage ca. 20min., men det er det værd-langsom madlavning giver god smag.Tilsæt hvidløg,palmekål, porrer og persille, og rør det hele sammen. Rør tomaterne ind og kog i 10 min.Tilsæt resten af ingrendieserne og kog langsomt i 30-40 min.Rør urterne ind og server varm med parmesan ost og en sjat ekstra jomfru olivenolie og godt brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar