onsdag den 3. august 2011

Bisquits Potimarron-Hokkaido græskar kiks


Du skal bruge:

3 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
1tsk natron 
1tsk kanel
1 tsk ingefær
1 tsk nelliker
2,5 dl brun farin
1 dl solsikkeolie
Lidt vanille
1 æg
                 2 dl græskar pulpa    
                                                                                                                                                              (skær græskaen i store både,fjern kernerne,og bag i ovn ved 160 grader.Afkøl og blend)

Sådan gør du:

Sigt mel, bagepulver, natron og krydderierne. Bland bagefter olie, vanille, sukker,æg og græskar pulpaen i  melblandingen.Form små kiks på en smurt bageplade og bag i  forvarmet ovn ved 180 grader.Afkøl på en rist

1 kommentar:

  1. De ser så bløde og runde og fine ud- dem må jeg prøve en dag.

    SvarSlet