torsdag den 20. oktober 2011

panacotta

Ingredienser:

600 g piskefløde
100 g mælk
60 g sukker
2 stk husblas ( udblødt i koldt vand)
120 g hakket mørk chokolade


Hvid chokolade sauce:

60 g hakket hvid chokolade
30 g sødmælk
70 g piskefløde
1 vanille stang


Bland mælk , piskefløde , sukker og chokolade  Kog i svag varme og tage af blusset lige inden kogepunktet. Rør de 2 stk. husblas i gryden under konstant piskning .Stil til siden og rør engang imellem til din panacotta blanding er afkølet .
Hæld i små former og stil i køleskabet i mindst 2 timer.

Til hvid chokolade sauce ,kog i en gryden , mælk , piskefløde og vanille . Når mælkeblandingen starter at koge , kom den hvide chokolade i og pisk til chokoladen er smeltet .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar