lørdag den 5. november 2011

Chimichurri

Αργεντίνικη Σάλτσα (Chimichurri)



Argentinsk sauce til kød

Ingrendienser:

2dl olivenolie
1dl hvidvins eddike
1 dl vand
1dl hakket persille
1 finthakket løg
4 finthakkede hvidløgfed
1 finthakket rød peberfrugt
2 hakkede tomater
1 spsk oregano
1spsk timian
1spsk paprika
1 spsk salt
1 spsk peber
1 finhakket chili 
4 laurbær

Sådan gør du:

Bland alle ingredienserne uden vand,olie og eddike.
Lad blandingen hvile 1 time .
Tilsæt eddike og vand.Lad blandingenhvile endnu ½ time.
Tilsæt olie og bland godt.Gem i kølskabet mindst  4 til 5 time og saucen er klar til servering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar