lørdag den 15. oktober 2011

Kastanjesuppe

Du skal bruge

400 g afskallede kastanjer(snit et kryds i kastanjerne og rist i ovn i 10 min. Derefter kan de let  afskalles)
1 l hønsebouillon
1 løg
300 g porre
1 lille  selleriknold
2 dl piskefløde
Smør, salt, peber, skal af en citron ,hakket persille og croutoner.

Kog kastanjerne i hønsebouillonen.Sautere løg , selleri og porrer i smør og kom de i gryden .Tilsæt salt og peber og kog videre for 20 min .Kom citronskal i og spæd suppen med  de 2 dl piskefløde . Blænd og pynt med croutoner og hakket persille .

3 kommentarer:

  1. Sejt- nu med musik :-)
    Spændende suppe- tror jeg vil prøve den.

    SvarSlet
  2. Har været i skoven.Inge kastanjer ,men de sidste kantareller er høstet for i år.

    SvarSlet
  3. Så må de nydes ekstra meget :-)

    SvarSlet