søndag den 15. april 2012

Cannoli,.......... med en strejf af timian- honning




Cannoli (eller canolou på siciliansk)er en typisk siciliansk dessert, der laves af friturestegt dej som er formet  i rør.Til fyld bruger man riccota-ost creme med chokolade, kandiserede  frugter og nødder.

Rørerne
250g mel
1spsk sukker
1spsk kakao
1 nip salt
1 spsk marsala eller portvin
3-4 spsk vand
40 g blødt smør
1 æggehvide 
olie til stegning

Alle ingredienser  blandes til en dej som stilles i køleskabet for 1 time.Rulles ud på et melet bord og stik cirkler på ca.15 cm i diameter.Træk forsigtigt hver cirkel til oval og rul dejen om et metal rør eller en cannelloni pasta rør og "limes" fast med æggehvide. Rørene frituresteges i olie.Skub forsigtigt dejrørene af.


                                                                                                                               


Ingen kommentarer:

Send en kommentar